Lite nytt

Det är så härligt när man hittar lite nytt till bra pris💕
 

Sensommarhöst

Underbar sommar och en underbar höst. Fortfarande varmt å skönt ute. Hoppas det håller ett tag till 
 

Senaste nytt

 
 

Växter

Idag kapade jag ett äppelträd, klippte gräset för sista gången denna säsong tror jag och satte en höstflox. Underbar doft och vacker blomma. 
Syrran har oxå odlingar 😂😁👍
 

Söndagsmiddag

Vi firade tre tjejer, Sanna Helena och mig 💐🍾
med middag. Canneloni med tillbehör. En trevlig söndag med nära & kära.
 

Min dag

En härlig dag med mycket gott och många fina möten💕Varmt och soligt.🌞 Sista bilden är fjärilarna som har kläckts på Vintergatan och som släpptes ut på min dag😄

En varm helg

Haft en underbar helg. Sol och varmt. Var i stan på lördag förmiddag. Bakat kaka med Simon. Pysslat i trädgården. Hängt tvätt ute. Solat. Ätit grillat. Långpromenad vid Drottningholm  slott. Bakluckeloppis vid Rosenhill.
 

Bästa

Alltså jag har den bästa arbetsplatsen. Bästa kollegorna. Ca 140 st. Jag lär mig något nytt varje dag. Skrattar, har spännande samtal, byter erfarenheter, växer i det jag gör varje dag💕👍😄👌 sen tillkommer lite vardagslyx. 
 
 
 
 

Längtar

Jag har bestämt mig för att leasa en Volkswagen Polo så jag beställde en i förrgår och var å titta på en likadan i går. Känner mig jättenöjd. Den är så fin. Fina former å lite tuff i grillen. Valde svart och det tror jag att jag kommer bli nöjd med. Den kommer nog i december för den ska produceras nu. Känns kul att vänta på något fint. 
Har också ansökt att bli handledare åt Sanna så vi drar igång å kör snart👍😄🏎 ska bli jättekul. 
Och ikväll premiär öppnade ett mysigt ställe i närheten av oss. Destination Ekerö. Cykla dit med Simon Sandra å Roger och åt en supergod glass till efterrätt denna fina varma kväll. Jättefint ställe
 

Rosor

Älskar rosor, hitta en sån fild bild i en almanacka som jag gjorde till tavla och ställde i badrummet.
 
 

RSS 2.0