William

Idag åkte jag med Helena å kollade upp William på Danderyds sjukhus.Han kräks å har feber å ha varit dålig ett tag. Men ibland när man kommer till doktor så blir barn liksom piggare på nåt konstigt sätt.😊 Han fick vätskeersättning å Alvedon å läkaren lyssna å kände å gav lite tips. Dumma magsjukor.Alltid skönt att kolla upp när dom e så små. Sen slockna han på vägen hem 💕
 

Majsan

Bästa stunden på veckan är när jag åker till  Majlis å får sitta hos henne å snacka å fika till ett par spel  i Get 💛
 

Ekebyhovsbacken Tranholmen och födelsedag

På söndag fm tog jag å Roger en skridskotur på Tranholmen. Lite vingligt i början men sen vart det kul. Avslutade helgen med bio i The Mall of Skandinavia. 
 
 
 
 
På lördagen  åkte jag å Sanna till Ekebyhovsbacken var där halv tio. Det blev en härlig dag. Lite ostadigt första åket sen gick det som bara den. Mycket trevligt. Åkte å prata med massor av gamla Ekerö bor i liften.Mycket historia om backen fick jag höra. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På fredagkvällen hade vi födelsedagsmiddag för Roger. Hela gänget var här. "Nästan"
 
 
 

Grattis

 
Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Roger å syrrans födelse dag.🎉🎂🎁😍
Grattis darling.😍 
 
Grattis fina syster 😍
 

Idag

En underbar dag idag. Kul på jobbet.Gick en powerwalk med Sylvia runt kyrksjön på lunchen.1,5 km. Försöker komma ut på lunchen varje dag. Nu har vi ju bokat oss till vårruset oxå så nu är det bara att ligga i. Jag hoppas vi blir ett jättegäng  Är man 6 så får man en picknickkorg. Hoppas på några såna korgar 😉  Sen var jag till Majsan💛 å fika å spela kort."Get" som både hon och jag gillar. Hämta sen Roger å vi var å köpte skridskor till mig å Sanna 😊

Vällingby

 

Huvudstaden

En fin morgon i stan
 

Lite nytt

Tulpanen dag var igår så jag köpte tre buketter för 100 kr å gav Majlis två buketter.
 
 
 
Tänkte inreda badrummet med mer pasteller till våren. Dom rosa förvaringspåsarna kostar 2 för 30 på Rusta. Mattorna kommer oxå därifrån.
Nya pastellgröna lampor till sovrummet . Syns ju dock inte så bra på bilden. 30 kr på rusta med lampfot och skärm. Finns många att välja på. 
Kottkuddar 
 
 
 
 

Halv dag

Halv dag på jobbet e härligt. Är så nöjd. Plus i budget 2015 å ny budget planerad 2016, nästan klar .Åt sen en underbar räksallad på Waynes Coffee på Bromma Blocks med finaste Sanna till lunch . Sen blev det gofika  hos Majsan . Mysigt att umgås med henne. Finservisen var framme.💛 Vi tänkte sen åka till Erikshjälpen å Läkarmissionen men det var stängt eftersom det är trettondagsafton . Så det blev till att åka hem istället å göra en underbar köttfärspaj till middag😊Härligt å vackert med snö. Å riktigt kallt.
 

Firar lite innan

Syrran fyller snart år och är inte hemma då så vi tog en lunch på lördagen hemma hos Sanna. Lite paket och supergod mat. 
 
 News York på tavlan som Sanna gjort 
 
 

Nyårsafton

En trevlig kväll hemma hos Nygårds.  Vivi Kenneth Margit och JW var också med. En under bar måltid. En klassiker. Räkcoctail och oxfilé med potatisgratäng.
 
Till efterrätt var det panacotta med bilar😃
 
Och Simon laga sin egen middag
 
 
 

RSS 2.0