Julfix och bio

 
 
 
 
 
 
 
 Vi har satt upp granar på kattgården, grisgården och getgården och pyntat i föreningshuset. Nu ska bara ljuset upp i granarna.
Bio har vi oxå hunnit med. Såg dum dummare och åt i Kista på Jensens.
Idag var vi oxå en stund i Ekerö Centrum där det var julmarknad. Simon träffa tomten.
 

Flyttstök

Denna vecka har handlat mycket om flytt, har hjälpt Alex och Mackan. Slängt massor av saker på tippen och forslat grejor till våran vind och sen flyttade vi dom till Odenplan i torsdags.
 
Vi har fått upp allt på vinden
 

Loppis å lite annat

En lugn helg. Var på scouternas loppis här på Ekerö, köpte tillbaka min strykbräda som har stått där ett år, en lampa en bondfilm och några bilar blev det oxå.Pysslat mycket hemma och fick upp ljusslingan på framsidan. Fint med mera ljus, ser fram emot första advent då man kan ta fram ännu mera ljus.
 
 
 
 
 

En bra vecka

 
Har inga bilder att lägga upp från veckan men vill ändå berätta om veckan som faktiskt har gått fort och jag har lyckats hålla mig på jobbet ovanligt mycket. Budgeten har jag vänt från minus till plus. Frukost en morgon på Åkeshovs slott förgyller ju oxå tillvaron. Träffa även förra chefen vilket var väldigt trevligt.Sen var jag och Roger på vårt första styrelsemöte i föreningen då vi båda bestämt att gå med och jag gick ut därifrån som ordförande, vad hände egentligen tänkte jag en stund, men nu känns det riktigt bra. Känns oxå bra att ha haft bilen på service på Bilia idag, då rullar den nog ett tag till :) Och små roliga besök av Simon under veckan är alltid kul, så kul att prata med honom. Han kan massor :) Skönt med helg.

Matmässan

Var på matmässan i Älvsjö med Mackan och Alex. Traska runt i fyra timmar och smakade massor av gott och shoppade hem en massa så imorgon blir det Salma Lax. Mycket folk.
 
 
 
Olika laxar, räkor, ost , pasta, pesto,oliver,olivolja, glögg, kaffe och lakrits.
Gjorde kyckling med pesto och bacon till middag :)
 
 

Höstmys

I helgen som var så var Jugga och Annelie här på middag.Så kul att träffa dessa två. 
I söndags var jag med Nygårds i skogen vid scoutvindskyddet.
Många fina färger i skogen som inte syns så bra på bilden.
Tog in de sista rosorna från trädgården
Firade sonen med fika i måndags
Och i idag tisdag var det stora presentdagen.
Fick en så himla fin jacka av Jugga och Annelie
Reklam från deras firma som jag gärna visar upp
Och ett jättevackert armband av Roger. Herrejösses fyller jag år fortfarande......
 Passar fint med de andra
 
 

RSS 2.0