Sol igår

Otroligt när man tittar ut idag att det kan vara sån skillnad från igår. Den här lilla mannen, Lucas ,och hans mor Helena var på besök och vi kunde vara ute hela tiden.Han gick massor själv den duktiga lilla killen.Ville prova att sola sig lite oxå :) Åt grillad korv till lunch.
 
Mysigt att få vara barfota :)
Utforskade grejer i trädgården.
 
Sen kom en till liten kille, Simon, å hälsa på. Kenneth var oxå med och Sandra och Christian. Jag bjöd på hemgjord rabarberpaj, min första egna som jag gjort.
 
Kusinerna lekte med varandra :)
En härlig dag där jag oxå hann njuta av solen en stund i solstolen.
 
 

Vårruset

Så var årets vårrus avklarat. Vi skulle varit 18 st från jobbet men med några sena återbud kunde bästa syster Sussi och Sandra hänga på. En fin kväll, lite kall men vi hade det varmare än dom som sprang kvällen innan. Vi avslutade med picknic. Trevlig kväll. 
 

Tjejerna

Hade tjejerna här i torsdags, supertrevligt och god mat, Pajer till middag och hallonmousse till efterrätt,å lite bubbel. Fick jättefina blommor av tjejerna.
 
 
I lördgas röjde vi i Nygårds trädgård, Simon tyckte det var härligt att springa i det nyklippta gräset. plantera lite fina blommor oxå. Å en ny duk till kalaset hitta vi.
 
 
På kvällen var jag hos Lena och Håkan, dom bjöd på grillad lax med massor av goda tillbehör. Supertrevligt att träffa dom igen :)

En fin bild på mina bästa

 

Åland 20140517-18

 
En fantastisk helg :)
(kan hända att en bild förekommer två gånger)

Underbara fredag

Gjorde halvdag, längtade bara hem i detta vackra väder. Helena och Lucas åt lunch med oss och var kvar hela dagen. Jag tog en promenad med Lucas och han somna direkt och sen var det full fart på honom när han vakna, var ute och gick med honom massor. Jag var oxå ute och sprang. 4 rundor denna vecka har det blivit.Underbart väder idag.
 
 
Grillade till middag, Sanna och Annie och Michel kom oxå å åt innan vi gick å fira Christian.
Simon var hos grannen å hoppa lite på studsmattan.
 

Det är vackert här

 
Härligt när man börjar hitta lite här ute på ön. Detta vackra har man runt sig hela tiden ;)

Tom Tits

Idag hade jag förmånen att få följa med några skolklasser till Tom Tits i Södertälje, kommunalt och hem bara det är ju en upplevelse, jag hade ansvar för 6 trevliga barn i trean.
 
 
Det finns mycket kul för barn men lite för oss vuxna oxå.Både ute och inne.
 
Mycke kul med speglar. Inte ofta jag lägger ut mig själv så här på bild.
 
Mycket som har med vatten att göra och massor om våra sinnen.
 
Och så fick jag umgås lite med sonen oxå. Här äter vi medhavd matsäck :)
 

Trädgården

Hann pyssla i trädgården idag, satte lite nya blommor, å lite jordgubbar. Lite småregn men härligt ändå.Det börjar komma lite i våra odlingslådor oxå. Spännande att se vad det blir.Klippte lite gräs och trimmade lite.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Naturen en lördag em

Var ut och joggade/powergick en sväng innan middag ner till Älvnäs och tog en snabb brake för att njuta av denna härliga miljö, underbart för själen och vilken lyx att man har det så nära, det var helt tyst och stilla. En ekorre hoppa i ett träd.
 
 
 
 
Var även i Uppsala och hade en trevlig dag med syrran och träffade Sanna, vi åt lunch på Ikea, lite shopping där och sen shoppa vi lite kläder på Lager 157 och sen en fika hos Sanna innan vi åkte hemåt igen.
 
 
 

Hämta

Idag och igår har vi hämtat Simon på dagis och det är parken som gäller på vägen hem. Det är kul att leka med farfar (och med mig,hihi).(vilken tur vi har) Först är det gungan, sen sitta på dessa och några turer i rutchkanan.Han säger hoppa när man ska kliva av.För det ska man göra samtidigt :) 
 
 
 
 
 
 
 

Sumpandag

Idag var jag och Roger i Sumpan, käkade sushi och hittade ett nytt litet inne centrum. Signalfabriken. Det är mysigt att vandra i Sundbyberg.
 
 
Valborg firades vid Ekebyhovs slott
 
 
 Och så passade vi på att måla om staketet vid altanen. Vi hade tur att regent kom efter ca 24 timmar.
 
Och tänk va bra man har som bor en promenadlängd från sjön :)
Det var svanträff i helgen. Det är ca 25 svanar på en å samma plats, har aldrig sett så många på en gång och visste inte att dom var i flock. 1:a Maj möte kanske.
 
 
 

RSS 2.0